0

Bonbons

Wilt u ook graag vóór het proeven de smaken weten? Een overzicht van onze bouchées met smaken vindt u hieronder. Een overzicht van onze truffels vindt u op huizevanwely.nl/truffels. Liever blind proeven? Klap dan deze pagina weer dicht. Geniet van onze bonbons!

EMAS MAKADAMIA

Onze jubileumbouchée bestaande uit een zachte roomkaramel, gecombineerd met macadamianoten en een vleugje mokka

MELA VERDE

Roomganache van witte chocolade en groene appel, gecombineerd met een groene-appelgelei en gecouvreerd met pure chocolade

SWEETHEART MELK

Roomganache van witte chocolade, gecombineerd met een frambozengelei

SWEETHEART PUUR

Roomganache van witte chocolade, gecombineerd met een frambozengelei

SUNNY LEMON

Handgespoten ring van melkchocolade roomganache, gevuld met een roomganache van witte chocolade en limoncello

ENGELSE KARAMEL

Zachte roomkaramel met Bourbon vanille

MOËT & CHANDON CHAMPAGNE

Roomganache van witte chocolade en Moët & Chandon champagne

HONEYBEE

Roomganache van melkchocolade en mokka, gecombineerd met een roomganache van melkchocolade en vloeibare honing

CARAMEL DELICIEUX

Amandelmarsepein met mokka, gecombineerd met een roomganache van karamel, plakjes nougat en omhuld met melkchocolade

ADVOCAAT

Crème van witte chocolade met advocaat, omhuld met pure chocolade

AMANDEL BRULÉ

Stevige roomkaramel met gebruneerde amandelen

AMANDEL GIANDUJA

Gianduja van fijngemalen gebruneerde amandelen en melkchocolade

CANNELLE

Roomganache van melkchocolade en kaneellikeur

FLORENTINE

Roomkaramel met honing, gecombineerd met amandelschaafsel, gekonfijte sinaasappel en bigarreaux

HAZELNOOT BUTTERSCOTCH

Amandelmarsepein met fijne nougat en amandellikeur

HAZELNOOT GIANDUJA

Amandelmarsepein met chocolade, gecombineerd met hazelnoot gianduja

JUUR BLANC

Witte chocolade met stukjes amandel, walnoot, pistache, hazelnoot en nougat de Montélimar

KIRSCH

Amandelmarsepein met een crème van pure chocolade en Kirsch

MAISON VAN WELY

Stevige vulling van pure chocolade, gecombineerd met gekonfijte sinaasappel en honing

MOKKA GANACHE

Roomganache van pure chocolade met mokka

NOIX ZEBRÉ

Laagjes melkchocolade hazelnoot gianduja, afgewisseld met laagjes pure chocolade hazelnoot gianduja

PRIMA VERA

Roomganache van pure chocolade, gecombineerd met een vulling van vloeibare roomkaramel

COGNAC R.M.

Roomganache van witte chocolade en cognac

PISTACHE

Amandelmarsepein met pistache

FRUIT DE PASSION

Roomganache van pure chocolade en passievrucht, gecombineerd met een passievruchtgelei

№ 43

Roomganache van witte chocolade, gecombineerd met een Spaanse likeur van o.a. citrus en vanille

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice