0

Patisserie

Cakes

Terug

Cakes

Naast een selectie aan roomboter- en chocoladecakes kunt u ook kiezen voor onze champagnecake, waarbij laagjes ganache van witte chocolade en champagne afgewisseld worden met luchtige amandelbiscuit. Een decadente cake, bedekt met amandelmarsepein en een dun laagje pure chocolade. Deze populaire klassieker van Huize van Wely is ontstaan door een unieke exclusieve samenwerking met het beroemde champagnehuis Moët & Chandon.

Onze gelaagde cakes zijn eigenlijk de perfecte combinatie van taart en bonbons. Wie trakteert u op een plakje cake?

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Bekijk product

Champagnecake

Laagjes roomganache van witte chocolade en Moët & Chandon champagne afgewisseld met luchtige amandelbiscuit, bedekt met...

€28,90
In winkelwagen
Bekijk product

Ganache cake

Pure chocoladecake met laagjes extra bittere mokka-chocoladeganache, omhuld met pure chocolade en bestoven met ...

€28,90
In winkelwagen
Bekijk product

Sacher cake

Pure chocoladecake gevuld met stukjes chocolade en walnoot, frambozenconfiture en een luchtige amandel-bitterkoek crème...

€24,75
In winkelwagen
Bekijk product

Chocoladecake

Chocoladecake met stukjes pure chocolade (18 cm)

€9,95
In winkelwagen
Bekijk product

Roombotercake

Roombotercake (18 cm)

€8,75
In winkelwagen
Bekijk product

Roombotercake met vruchten

Compacte roombotercake, gevuld met krenten, rozijnen, bigarreaux, sukade en gekonfijte sinassnippers (18 cm)

€9,95
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

WEENSE KERSENTAART (klein)

Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbiscuit, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en m...

€26,95
Shop

APPELTAART

Bodem van roomboterdeeg met een laagje amandelspijs, amandelbeslag, een vulling van appel, gekonfijt...

€27,95
Shop

Jubileumcercle

*special edition* Taart bestaande uit een limoen-kwarkmousse en laagjes amandelbiscuit, afgedekt met...

€21,50

Workshops

Workshop macarons

Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.


Lees meer

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice