Wij bieden een ruime keuze aan gebak aan in vele vormen en smaken. In onze banketbakkerij worden vlaaitjes, briques, taertjes, chocolade bombes, red squares, pompommetjes, progrés gebakjes, tompoucen, slagroomsoezen, Parijse soezen, kasteeltjes en meer vakkundig bereid. Ook voor glutenvrij, notenvrij en suikerarm gebak kunt u bij ons terecht. Kortom voor elk wat wils en voor de lekkerste gebakjes bij een kopje koffie of thee gaat u naar Huize van Wely.
Onze gebakjes met een vulling van crème zijn over het algemeen wat machtiger, in tegenstelling tot een vulling van een mousse of bavarois: deze vullingen zijn wat luchtiger en daardoor tevens zeer geschikt als dessertje na de maaltijd.
Bent u jarig? Trakteer dan op luxe gebak van Huize van Wely. Voor uw familie, vrienden of collega’s alleen het beste. Wij raden u aan om uw gebak vooraf online te bestellen en in de winkel af te halen.
Karamel anglaise met een mousse van pure chocolade, op een krokante plak van melkchocolade feuilletine, fluweel ...
Limoencremeux gecombineerd met een tropische yoghurtmousse en amandelbiscuit op een sloffenbodem, afgewerkt met gebrande...
Amandelbiscuit met een laagje witte chocolade mousse, een laagje aalbessencrèmeux, afgedekt met een glanzende ...
Hazelnoot progrès met mokka crème au beurre, afgeglaceerd met mokkachocolade, aangezet met hazelnootkrokant en ...
Moskovisch gebak met een mousse van umer en frambozen, afgewerkt met een glanzende frambozengelei
Moskovisch gebak met een vulling van pure chocolade crème au beurre, een crèmeux van pure chocolade, afgewerkt met ...
Gebakspunt bestaande uit een mango-passie cremeux, amandelbiscuit, omhuld met een mango-passie mousse, op een bodem van ...
Chocolade gebakspunt bestaande uit een chocolade cremeux, laagjes chocolade biscuit, omhuld met een mousse van pure ...
Laagjes tyrolienne van macadamia met mokka crème au beurre en afgewerkt met stukjes krokante hazelnoot
Harde wener bodem met frangipane en banketbakkersroom, afgewerkt met verse bosbessen en verse slagroom
Harde wener bodem met frangipane en banketbakkersroom, afgewerkt met vers fruit en verse slagroom
Laagjes amandelbeslag met frambozenconfiture, crème au beurre, rum-rozijnen, stukjes framboos en bitterkoek, omhuld met...
Ook wel Religieuse genoemd; soes gevuld met banketbakkersroom, omhuld met een pure chocolade fondant
Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.
Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.
Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.