0

Patisserie

Gebak

Terug

Gebak

Wij bieden een ruime keuze aan gebak aan in vele vormen en smaken. In onze banketbakkerij worden vlaaitjes, briques, taertjes, chocolade bombes, red squares, pompommetjes, progrés gebakjes, tompoucen, slagroomsoezen, Parijse soezen, kasteeltjes en meer vakkundig bereid. Ook voor glutenvrij, notenvrij en suikerarm gebak kunt u bij ons terecht. Kortom voor elk wat wils en voor de lekkerste gebakjes bij een kopje koffie of thee gaat u naar Huize van Wely.

Onze gebakjes met een vulling van crème zijn over het algemeen wat machtiger, in tegenstelling tot een vulling van een mousse of bavarois: deze vullingen zijn wat luchtiger en daardoor tevens zeer geschikt als dessertje na de maaltijd.

Bent u jarig? Trakteer dan op luxe gebak van Huize van Wely. Voor uw familie, vrienden of collega’s alleen het beste. Wij raden u aan om uw gebak vooraf online te bestellen en in de winkel af te halen.

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Bekijk product

CHOCOLADE BOMBE

Karamel anglaise met een mousse van pure chocolade, op een krokante plak van melkchocolade feuilletine, fluweel ...

€5,50
In winkelwagen
Bekijk product

Yoghurt-limoen

Limoencremeux gecombineerd met een tropische yoghurtmousse en amandelbiscuit op een sloffenbodem, afgewerkt met gebrande...

€5,50
In winkelwagen
Bekijk product

RED SQUARE

Amandelbiscuit met een laagje witte chocolade mousse, een laagje aalbessencrèmeux, afgedekt met een glanzende ...

€5,50
In winkelwagen
Bekijk product

PROGRÈS

Hazelnoot progrès met mokka crème au beurre, afgeglaceerd met mokkachocolade, aangezet met hazelnootkrokant en ...

€4,95
In winkelwagen
Bekijk product

TAERTJE FRAMBOOS

Moskovisch gebak met een mousse van umer en frambozen, afgewerkt met een glanzende frambozengelei

€4,85
In winkelwagen
Bekijk product

TAERTJE CHOCOLADE

Moskovisch gebak met een vulling van pure chocolade crème au beurre, een crèmeux van pure chocolade, afgewerkt met ...

€4,85
In winkelwagen
Bekijk product

Taartpunt mango-passie

Gebakspunt bestaande uit een mango-passie cremeux, amandelbiscuit, omhuld met een mango-passie mousse, op een bodem van ...

€4,50
In winkelwagen
Bekijk product

Taartpunt Triple Choc

Chocolade gebakspunt bestaande uit een chocolade cremeux, laagjes chocolade biscuit, omhuld met een mousse van pure ...

€4,50
In winkelwagen
Bekijk product

BRIQUE MOKKA MACADAMIA

Laagjes tyrolienne van macadamia met mokka crème au beurre en afgewerkt met stukjes krokante hazelnoot

€4,50
In winkelwagen
Bekijk product

BRIQUE VANILLE

Laagjes tyrolienne van amandel met vanille crème au beurre

€4,50
In winkelwagen
Bekijk product

VLAAITJE BOSBES

Harde wener bodem met frangipane en banketbakkersroom, afgewerkt met verse bosbessen en verse slagroom

€4,75
In winkelwagen
Bekijk product

VLAAITJE VERS FRUIT

Harde wener bodem met frangipane en banketbakkersroom, afgewerkt met vers fruit en verse slagroom

€4,75
In winkelwagen
Bekijk product

KASTEELTJE

Laagjes amandelbeslag met frambozenconfiture, crème au beurre, rum-rozijnen, stukjes framboos en bitterkoek, omhuld met...

€4,85
In winkelwagen
Bekijk product

PARIJSE SOES

Ook wel Religieuse genoemd; soes gevuld met banketbakkersroom, omhuld met een pure chocolade fondant

€4,50
In winkelwagen
Bekijk product

SLAGROOMSOES

Soes gevuld met slagroom, omhuld met pure chocolade fondant

€4,35
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

WEENSE KERSENTAART (klein)

Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbiscuit, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en m...

€26,95
Shop

TAART LEMON

Bodem van roomboterbladerdeeg met een mousse van frisse kwark met lemon curd, afgewerkt met geflambe...

€26,95
Shop

WEENSE KERSENTAART (groot)

Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbiscuit, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en m...

€33,75

Workshops

Workshop desserts

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.

Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.

Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.


Lees meer

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice