Maak uw borreltafel compleet met onze diverse hartige hapjes zoals quiches, (mini) saucijzenbroodjes, kaassoesjes, petit Cheddar en kip-kerriehapjes. De kleine hapjes passen, naast de borrel, ook uitstekend bij een high tea óf serveer ze tijdens de receptie of op uw verjaardag; er is voor elk wat wils!
Tip: onze dagverse saucijzenbroodjes zijn ook erg populair om te trakteren.
Deze borrelhapjes dienen, voor het uitserveren, even opgewarmd te worden in de oven.
Soesjes gevuld met een commissie-kaascrème: een milde oranjekleurige gerijpte kaas (per 15 verpakt)
Kaaskretonbakje gevuld met stukjes kip, rijst en ananas, in een kerrie-bechamelsaus (per 12 verpakt)
In roomboterbladerdeeg verpakte gehaktmengsels van knoflook-ui, cheddar kaas met commissiekaas, zongedroogde tomaten met...
Kaaskretonbakje gevuld met cheddar kaas, ui, ananas en een appareil van eieren en room, afgewerkt met een half ...
Hartige taartdeeg met cheddar kaas, ui, ananas en een appareil van eieren en room, afgewerkt met schijfjes tomaat en ...
Hartige taartdeeg met ham, gruyère kaas, spek en een appareil van eieren en room, afgewerkt met geraspte gruyère kaas
Dagverse hartige snack van gekruid kalfs- en rundergehakt, verpakt in roomboterbladerdeeg
Rijkgevulde ragout van kalfsvlees en champignons, met peterselie (500 gram)
Bakjes van roomboterbladerdeeg, met dekseltje (4 stuks) en rijkgevulde ragout van kalfsvlees en champignons, met ...
Onze topchocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de wereld van chocolade. Samen gaat u aan de slag en maakt u bonbons en truffels, waarbij verschillende technieken aan bod komen.