Maak uw borreltafel compleet met onze diverse hartige hapjes zoals quiches, (mini) saucijzenbroodjes, kaassoesjes, petit Cheddar en kip-kerriehapjes. De kleine bladerdeeghapjes passen, naast de borrel, ook uitstekend bij een high tea óf serveer ze tijdens de receptie of op uw verjaardag; er is voor elk wat wils!
Tip: onze dagverse saucijzenbroodjes zijn ook erg populair om te trakteren.
Deze borrelhapjes dienen, voor het uitserveren, even opgewarmd te worden in de oven.
Kaaskretonbakje gevuld met stukjes kip, rijst en ananas in een kerrie-bechamelsaus (per 12 verpakt)
Assorti bestaande uit: roomboter bladerdeeg gevuld met gehakt, knoflook en ui | roomboter bladerdeeg gevuld met gehakt ...
Kaaskretonbakje gevuld met cheddar kaas, ui, ananas en een appareil van eieren en room, afgewerkt met een half cherry ...
Hartige taartdeeg met cheddar kaas, ui, ananas en een appareil van eieren en room, afgewerkt met schijftjes tomaat en ...
Hartige taartdeeg met ham, gruyère kaas, spek en een appareil van eieren en room, afgewerkt met geraspte gruyère kaas
Dagverse hartige snack van roomboter bladerdeeg met gekruid kalfs- en rundergehakt
Rijkgevulde ragout van kalfsvlees en champignons, met peterselie (500 gram)
Bakjes van roomboterbladerdeeg, met dekseltje (4 stuks) en rijkgevulde ragout van kalfsvlees en champignons, met ...
Bakje van roomboterbladerdeeg, met dekseltje (1 stuk) Lekker met de kalfsragout
Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.