0

Inpakmedewerker
Noordwijk

Omschrijving

Bonbons, ijs, desserttaarten, gebakjes, koekjes, hartige hapjes en nog veel meer! Bij Huize van Wely worden al deze luxe lekkernijen door onze patissiers én chocolatiers met de hand vervaardigd, op traditionele wijze. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en getuigen van groot vakmanschap: uniek in Nederland.


Huize van Wely Noordwijk
Al 100 jaar lang is Huize van Wely gevestigd op de Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee. “Ik wist niet dat hierachter zo'n grote productieruimte verscholen lag!" is een veelgehoorde uitspraak wanneer bezoekers via de winkel in de patisseriekeuken belanden. Eerst door de chocolaterie, waar de meest heerlijke geuren je tegemoetkomen, en dan via een buitenplaats in de riante patisserieruimte. Boven worden in de glacerie de ijstaarten bereid, en beneden is de patisserie met aangrenzend de expeditie: de plek waar jij komt te werken.


Jouw werkplek
Rechts bevindt zich de ‘bakkant’, waar alle degen, beslagen, koekjes en hartige hapjes worden gemaakt. Aan de linkerkant worden de diverse vullingen bereid die samen het interieur van onze taarten en gebakjes vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mousse, room, botercréme, cremeux, ganache, anglaise en glacage – om hier direct wat vaktermen te noemen. Om de hoek werk jij. Niet alleen werk jij zij aan zij met het productieteam, maar je maakt er ook deel van uit. Regelmatig borrelen jullie op de vrijdagmiddag nog even gezellig na.


Jouw werkdag
Net zoals dat van jouw directe collega’s, begint jouw werkdag vroeg in de ochtend. Elke ochtend zorgen onze chauffeurs ervoor dat de winkels worden bevoorraad met verse producten. Jij bent er verantwoordelijk voor dat deze producten netjes klaarstaan. Daarnaast verzamel jij ook bestellingen van zowel zakelijke én particuliere klanten. Jij gaat geordend te werk en houd nauwkeurig bij wat je hebt afgehandeld. Gedurende de rest van de dag pak jij met zorg producten in die zojuist door de patissiers zijn bereid. Bijvoorbeeld bij onze macarons verdeel jij acht verschillende soorten per doosje - zonder iets te beschadigen natuurlijk - en daarbij zorg jij ervoor dat elk doosje exact hetzelfde is. Mochten jouw collega’s hulp nodig hebben bij het koken van confitures of het rollen van truffels, dan kunnen ze rekenen op jouw ondersteuning.


Wij zoeken iemand die:

 • enthousiast is om deel uit te maken van het productieteam, maar ook goed zelfstandig functioneert
 • met trots werkt in een omgeving waar hoogwaardige patisserieproducten worden gemaakt
 • de Nederlandse taal goed beheerst
 • beschikt over tenminste een basiskennis computervaardigheden; administratieve ervaring is een pré
 • van aanpakken weet en daarbovenop flexibel is; zeker in de decembermaand kan de functie best pittig zijn, en vereisen wij een flexibele inzet
 • zowel zorgvuldig als nauwkeurig is: erg belangrijk aangezien jij (mede-)verantwoordelijk bent voor de presentatie en levering van onze producten

 

Waarom werken bij Huize van Wely?
 • leuke functie bij de beste patisserie, chocolaterie én glacerie van Nederland
 • een salaris passend bij deze functie en jouw kennis en kunde
 • contract voor bepaalde tijd, met de intentie om een vast dienstverband aan te gaan
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens CAO Bakkersbedrijf
 • aantrekkelijke korting op onze producten
 • prettige en inspirerende werkomgeving, met ruimte voor zelfontwikkelingWord jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct door je cv en motivatie te mailen naar info@huizevanwely.nl. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Joost Rotteveel via 071-3612228.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer nu

Deel deze vacature

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice