Dit product moet opgehaald worden

Het product dat u heeft toegevoegd kan alleen in de winkel opgehaald worden. Dit product is te kwetsbaar om te versturen. U kunt het product wel online bestellen, maar dient uw bestelling vervolgens af te halen in een winkel naar keuze.

Nieuws

PERSBERICHT

Pieter Booij (67), toppatissier en oud- directeur/eigenaar van het bekende patisseriebedrijf Huize van Wely sinds 1922, verlaat het bedrijf definitief per medio juni 2016 om van zijn pensioen te gaan genieten. Booij was door de huidige directie in Jakarta, Indonesië gevraagd tijdelijk terug te keren bij het bedrijf dat hij de afgelopen decennia nationaal en internationaal groot heeft gemaakt.

 

Pieter Booij heeft de afgelopen 3 jaar bij Huize van Wely veel tijd gestoken in herstructurering en kwaliteitsbestendiging van de bedrijven, educatie van de medewerkers en innovatie van nieuwe producten. De nieuwe managing director is de Fransman
Sylvain Julien uit Jakarta. In Nederland worden de honneurs waargenomen door directeur-patissier Joost Rotteveel (45).

 

Huize van Wely is een zeer bekend Nederlands patisserie- en chocolateriebedrijf en heeft het moederbedrijf en grote ambachtelijke productiekeukens in Noordwijk aan Zee.
Het bedrijf heeft tevens twee winkels in Amsterdam en een winkel
in Heemstede. Daarnaast zijn er twee vestigingen in Jakarta, Indonesië, beide met restaurant, cocktailbar en tearoom.

 

Meer informatie? Via Judith Booij,
judith@kookerij.com

0252 – 62 93 00.