Onze taarten zijn opgebouwd uit verschillende laagjes, soms wel tot negen lagen aan toe! Elk laagje heeft een andere smaak en textuur zodat ze elkaar mooi complementeren. Ook qua uiterlijk worden de taarten tot in detail afgewerkt: prachtige creaties met mooie smaakcombinaties.
De taarten variëren van 6 tot 8 personen. Naast onze klassiekers, zoals de champagnetaart, de chocoladetaart Président en de Weense kersentaart introduceert Huize van Wely regelmatig nieuwe innovatieve taartjes, veelal verfijnde moderne creaties van onze chef patisserie Robin Hoedjes.
Onze desserttaarten zijn tevens zeer geschikt na het diner. Geniet van een stuk taart onder het genot van een kop koffie of thee, of in combinatie met een mooie bijpassende wijn. Uw verjaardag viert u natuurlijk ook met een taart van Huize van Wely. Wilt u uw verjaardagstaart personaliseren? Vraag dan naar de mogelijkheden. Bestel uw taart vooraf om er zeker van te zijn dat deze voorradig is.
Tip van onze patissiers: haal uw taart een half uur voor het nuttigen uit de koelkast en maak uw mes even warm onder de hete kraan om gladde taartpunten te kunnen snijden.
*special edition* interieur van pistache-anglaise en amandelbiscuit, omhuld met een mousse van vanille, op een bodem van...
*special edition* Taart bestaande uit een limoen-kwarkmousse en laagjes amandelbiscuit, afgedekt met een frisse ...
Bodem van roomboterbladerdeeg met een mousse van frisse kwark met lemon curd, afgewerkt met geflambeerde Italiaanse ...
Moskovisch gebak met een mousse van frisse kwark, gedecoreerd met een compote van framboos en geflambeerde Italiaanse ...
Roze interieur van frambozenbavarois, gecombineerd met Moskovisch gebak besprenkeld met frambozensiroop, op een krokante...
Mousse van pure chocolade, een gezouten zachte karamel, vanille anglaise, amandelbiscuit met pure cacao, op een krokante...
Laagjes amandelbiscuit met een mousse van witte chocolade en een dun laagje abrikozenconfiture, afgewerkt met witte ...
Bodem van moskovisch gebak met een mousse van gereduceerde champagne, omringd in witte chocolade en bovenop afgewerkt ...
Luchtige roomboterkoek met gianduja vermengd met feuilletine, amandelbiscuit, een compote van kers, witte ...
Bestaande uit een cremeux van pure chocolade en chocoladebeslag, op een bodem van harde wener, omhuld met luchtige ...
Een compote van zwarte bes, gecombineerd met een mousse van chocolade met zwarte bes, amandelbeslag, omhuld met een ...
Luchtig hazelnoot-schuimgebak met een vulling van mokka crème au beurre, bedekt met een hazelnootkrokant en ...
Bodem van roomboterdeeg met een laagje amandelspijs, amandelbeslag, een vulling van appel, gekonfijte sinaasappel, ...
Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbiscuit, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en meringue, afgewerkt ...
Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbiscuit, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en meringue, afgewerkt ...
Bodem van roomboterbladerdeeg, gevuld met een perencrème en schijfjes peer en gedecoreerd met amandelschaafsel en ...
Laagjes Moskovisch gebak getrempeerd met amandelkoffielikeur afgewisseld met laagjes mascarponebavarois en afgepoederd ...
Moskovisch gebak met een frambozenbavarois, afgedekt met een frambozengelei (6 personen) Onze cercles zijn bevroren ...
Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.
Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.
Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.