0

Winkelmedewerker
Amsterdam
Beethovenstraat

Omschrijving

Uren in overleg

Van de meest imponerende ijstaarten, desserttaarten en gebakjes, tot de meest verrukkelijke zoete koekjes, zoute koekjes en hartige hapjes én de meest ambachtelijke bonbons, confitures en ijsjes. Bij Huize van Wely gaan al deze luxe lekkernijen, dagelijks door jouw handen. Op traditionele wijze vervaardigd door onze patissiers en chocolatiers. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en getuigen van groot vakmanschap: uniek in Nederland. Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor onze winkel op de Beethovenstraat in Amsterdam.Huize van Wely Beethovenstraat
Alhoewel wij streven naar een uniforme winkeluitstraling, verschillen de klanten en het team per filiaal. Bij onze winkel op de Beethovenstraat houden de vaste klanten van een praatje. Opvallend is dat onze chocoladegeschenken hier het meeste verkocht worden. Het team, bestaande uit de Amsterdamse Danielle, zorgzame Gemma en voorman Gerrie, is hecht. Zo nu en dan wordt er samen ook een hapje gegeten, en elk jaar rond 5 december trekken zij lootjes. Er heerst een prettige collegiale werksfeer, waarin humor op de werkvloer niet ontbreekt.

 
De perfecte kandidaat
Als winkelmedewerker in het luxe segment voorzie jij onze klanten vakkundig van advies, en handel jij bestellingen correct af. Jij houdt van het dagelijks contact met de klanten, en maakt graag een praatje. Op een vriendelijke toon, in keurig Nederlands -of Engels- sta jij onze klanten te woord. Zelfstandig kun jij de winkel draaiende houden, maar je vind het leuk om deel uit te maken van het team. Je bent collegiaal, flexibel en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel: op jou kunnen wij bouwen. Zeker tijdens drukke periodes – zoals de decembermaand – knal jij mee, en toon jij hart voor de zaak. Naast dat je er representatief uitziet, draag jij tevens zorg voor een nette uitstraling van de winkel.


Waarom werken bij Huize van Wely?

  • leuke functie bij de beste patisserie, chocolaterie én glacerie van Nederland
  • flexibele werkuren in overleg, en een salaris passend bij deze functie en jouw kennis
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens CAO Bakkersbedrijf
  • contract voor bepaalde tijd, met de intentie om een vast dienstverband aan te gaan
  • prettige werkomgeving in een sterk team, met ruimte voor zelfontwikkeling
  • aantrekkelijke korting op onze producten


 
Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct door je cv en motivatie te mailen naar info@huizevanwely.nl, of stap even binnen in onze winkel op de Beethovenstraat en vraag naar Gerrie. Voor vragen over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Gerrie via 020-6622009.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer nu

Deel deze vacature

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice