0

Voorzorgsmaatregelen COVID-19

Ook Huize van Wely heeft extra voorzorgsmaatregelen getroffen tegen het coronavirus (COVID-19). Eén van deze maatregelen is dat wij hebben besloten de workshops voor 2020 en 2021 te annuleren en nog even te wachten met de planning voor 2022.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop en uiteraard doen wij er zo veel mogelijk aan om verspreiding van dit virus te beperken. Zo vragen wij onze werknemers om de handen extra vaak te wassen, tevens met desinfecterende gel, en vragen wij u om per pin te betalen om zo handcontact te vermijden. Tevens hebben wij de toonbanken in onze winkels voorzien van plexiglas schermen.

Wij vragen iedereen om minimaal 1,5 meter afstand te houden, volgens de norm. Om dit te realiseren is het mogelijk dat u gevraagd wordt om buiten te wachten omdat het maximum aantal klanten binnen is bereikt. Bedankt voor uw medewerking en begrip.

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in deze onzekere tijd. Om deze reden bieden wij tijdelijk een lokale bezorgservice aan. In Noordwijk, Heemstede, Haarlem en Amsterdam bezorgen wij uw bestelling persoonlijk, echter contactloos, vanaf een besteding van € 30,- aan huis. Met deze service kunnen wij ook onze delicate producten bezorgen, zoals taarten en gebak. Lees hier meer informatie over deze service.

Uiteraard bent u nog steeds van harte welkom in onze winkels echter raden wij u aan om uw producten online te bestellen en deze op een gewenste dag af te halen in één van onze winkels. Bent u niet in de gelegenheid om een winkel te bezoeken echter niet woonachtig in ons bezorggebied? Een aantal producten kunnen wij ook met PostNL thuis laten bezorgen.

Voor eventuele vragen kunt u het beste contact met ons opnemen via info@huizevanwely.nl.

Wij hopen dat de situatie snel onder controle is en willen via deze weg alle mensen bedanken die hier hard aan werken.

Directie Huize van Wely

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice