Onze luxe hartige snacks zijn een succes op elk feestje. Serveer de heerlijke hartige koekjes op tafel bij de borrel of als aperitief, vergezeld van een lekker verfrissend drankje of een goed glas wijn. Maak uw keuze uit ons aanbod van kaasvlinders, vlinders van kaas met kerrie, amandel- en cashewstengels, kaaskretons of kies voor een assorti van zoutjes of kaaskoekjes. Onze hartige stengels zijn zowel lekker als zoutje als bij de soep.
Tip van onze patissiers: warm de koekjes van bladerdeeg, voor het uitserveren, even op in de oven voor meer knapperigheid.
Hartige stengels gemaakt van getoerd gerezen deeg met kaas, krokante uitjes, sesamzaad en maanzaad, verpakt in origineel...
Gemaakt van roomboterbladerdeeg bestrooid met commissiekaas, verpakt in origineel Huize van Wely bewaarblik Ook zonder ...
Gemaakt van van roomboterbladerdeeg bestrooid met commissiekaas Ook verkrijgbaar in origineel Huize van Wely bewaarblik
Kerrie kaasvlinder: roomboterbladerdeeg met kerrie, bestrooid met een mengsel van kaas, kerriepoeder, krokante uitjes en...
Amandelstengels: roomboterbladerdeeg met amandelstaafjes en zeezout | kaasvlinders: Roomboterbladerdeeg met ...
Gevuld met een assorti van kaaskretons, kaasvlinders en kaasstengels met tijm en rozemarijn
Assorti van zoute koekjes bestaande uit: stengel van roomboterbladerdeeg met kruiden, bestrooid met pompoen-, pijnboom- ...
Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.