Huize van Wely geschenkdoos gevuld met een bouchée assorti (25 stuks)
Huize van Wely geschenkdoos gevuld met een bouchée assorti (5 stuks)
Gevuld met chocoladegalettes van melkchocolade met fijne stukjes karamel Ook verkrijgbaar in de smaken framboos, ...
Gevuld met chocoladegalettes in de smaak framboos Ook verkrijgbaar in de smaken karamel, melk-hazelnoot of ...
Gevuld met chocoladegalettes van pure chocolade met stukjes hazelnoot Ook verkrijgbaar in de smaken melk-hazelnoot, ...
Gevuld met chocoladegalettes van melkchocolade met stukjes hazelnoot Ook verkrijgbaar in de smaken puur-hazelnoot, ...
Melkchocolaatjes bestrooid met gesuikerde anijszaadjes in roze
Pure chocolaatjes bestrooid met gesuikerde anijszaadjes in blauw
Beukenhouten geschenkkistje bouchée assorti (2 stuks)
Beukenhouten geschenkkist truffel assorti (24 stuks)
Beukenhouten geschenkkist bouchée assorti (19 stuks)
Beukenhouten geschenkkist bouchée assorti (34 stuks)
Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.
Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.
Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.