0

Chocolaterie

Geschenkverpakkingen

Terug

Geschenkverpakkingen

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Bekijk product

Koker musketflikken

Melkchocolaatjes bestrooid met gekleurd musketzaad

€15,25
In winkelwagen
Bekijk product

Geboorteflikken It's a Girl

Melkchocolaatjes bestrooid met gesuikerde anijszaadjes in roze

€8,25
In winkelwagen
Bekijk product

Geboorteflikken It's a Boy

Pure chocolaatjes bestrooid met gesuikerde anijszaadjes in blauw

€8,25
In winkelwagen
Bekijk product

HOUTEN GIFTBOX 1 BOUCHÉE

Beukenhouten geschenkkistje bouchée (1 stuk)

€8,25
In winkelwagen
Bekijk product

HOUTEN GIFTBOX 2 BOUCHÉES

Beukenhouten geschenkkistje bouchée assorti (2 stuks)

€10,50
In winkelwagen
Bekijk product

HOUTEN GIFTBOX 24 TRUFFELS

Beukenhouten geschenkkist truffel assorti (24 stuks)

€54,50
In winkelwagen
Bekijk product

HOUTEN GIFTBOX 19 BOUCHÉES

Beukenhouten geschenkkist bouchée assorti (19 stuks)

€105,95
In winkelwagen
Bekijk product

HOUTEN GIFTBOX 34 BOUCHÉES

Beukenhouten geschenkkist bouchée assorti (34 stuks)

€147,50
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

GESCHENKSET MOËT & CHANDON

Geschenkdoos gevuld met een Moët & Chandon Nectar Imperial champagne 75cl en een Moët ...

€112,50

Workshops

Workshop desserts

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.

Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.

Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.


{{template.Lees meer}}

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice