0

Workshops 2024

Leer de kneepjes van het vak..

..van onze toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers. Huize van Wely organiseert jaarlijks enkele exclusieve workshops in de keukens te Noordwijk aan zee. Ontdek hoe de ambachtelijke lekkernijen worden gemaakt en geniet van een leuk en culinair uitje.

VOL
07 Jun

Workshop IJstaart

Wilt u deze zomer genieten van een zelfgemaakte ijstaart? Onze topglaciers Pascal Aprahamian en Bart Roozen leren u graag hoe u sorbet- en roomijs kunt bereiden, en vervolgens kunt verwerken tot ijstaart.

Meer informatie
30 Aug

Workshop desserts

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.

Meer informatie
06 Sep

Workshop hartige hapjes

Tijdens deze workshop leert u heerlijke hapjes te maken zoals quiches, saucijzenbroodjes, kaassoesjes, petits cheddar en kip-kerriehapjes. Zo kunt u voor uw borreltafel heerlijke zelfgemaakte hapjes serveren aan uw gasten.

Meer informatie
13 Sep

Workshop chocolade confiserie

Musketflikken, borstplaat, nougatblaadjes, sinassnippers, gemberstaafjes en vruchtenblokjes zijn voorbeelden van onze heerlijke chocolade confiserieproducten welke u tijdens deze workshop leert maken van onze chocolatiers.

Meer informatie
04 Oct

Workshop desserttaarten

De beste afsluiting van uw diner: een smakelijke zelfgemaakte desserttaart. Een desserttaart is opgebouwd uit laagjes en onze toppatissiers leren u graag diverse onderdelen van een taart, waarbij zij gebruikmaken van verschillende technieken.

Meer informatie
11 Oct

Workshop macarons

Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.

Meer informatie

OF LIEVER EEN CADEAUBON?

Wie verrast u met een cadeaubon voor het volgen van een culinaire workshop bij Huize van Wely?

Geef hiernaast uw keuze aan voor een workshop, voor hoeveel personen en vul de overige velden in zodat wij een gepersonaliseerde cadeaubon voor u kunnen maken.

In uw winkelwagen kunt u er vervolgens voor kiezen om de cadeaubon per post te ontvangen of om deze op te halen in de winkel van uw keuze. Wanneer u een cadeaubon per email wilt ontvangen kunt u dit het beste hiernaast onder uw persoonlijke boodschap noteren en kiezen voor afhalen in de winkel Noordwijk of even direct contact met ons opnemen via info@huizevanwely.nl

De ontvanger kan ons actuele aanbod online bekijken en zich inschrijven voor een workshop naar keuze, op basis van beschikbaarheid.

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice