0

Workshops

Leer de kneepjes van het vak..

..van onze toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers. Huize van Wely organiseert jaarlijks enkele exclusieve workshops in de keukens te Noordwijk aan zee. Ontdek hoe de ambachtelijke verwennerijen worden gemaakt en geniet van een leuk en culinair uitje.

Update: Als voorzorgsmaatregel tegen het coronavirus hebben wij besloten om onze workshops per 13 maart jl. t/m 1 september 2020 niet door te laten gaan. Vanaf 4 september 2020 verwelkomen wij u graag weer in onze keukens. Het maximum aantal deelnemers is aangepast o.b.v. de 1,5 meter afstand regel. Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@huizevanwely.nl.

VOL
02 Oct

WORKSHOP CHOCOLADE

Onze topchocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de wereld van chocolade. Samen gaat u aan de slag en maakt u diverse bonbons en truffels, in diverse smaken en kleuren, waarbij verschillende technieken aan bod komen.

Meer informatie
VOL
09 Oct

WORKSHOP DESSERTTAART

De beste afsluiting van uw diner: een smakelijke zelfgemaakte desserttaart. Een desserttaart is opgebouwd uit laagjes en onze toppatissiers leren u graag diverse onderdelen van een taart, waarbij zij gebruikmaken van verschillende technieken.

Meer informatie
VOL
16 Oct

WORKSHOP MACARONS

Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van schuim met een ganache vulling. In deze workshop leert één van onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.

Meer informatie
VOL
23 Oct

WORKSHOP ZOETE EN ZOUTE KOEKJES

Na deze workshop kunt u uw gasten heerlijke huisgemaakte koekjes voorzetten. Gedurende deze workshop maakt u, samen met onze toppatissiers, enkele zoete en zoute koekjes uit ons assortiment.

Meer informatie

OF LIEVER EEN CADEAUBON?

Wie verrast u met een cadeaubon voor het volgen van een culinaire workshop bij Huize van Wely?

Geef hiernaast uw keuze aan voor een workshop of masterclass, voor hoeveel personen en vul de overige velden in zodat wij een gepersonaliseerde cadeaubon voor u kunnen maken.

In uw winkelwagen kunt u er vervolgens voor kiezen om de cadeaubon per post te ontvangen of om deze op te halen in de winkel van uw keuze. Wanneer u een cadeaubon per email wilt ontvangen kunt u dit het beste hiernaast onder uw persoonlijke boodschap noteren en kiezen voor afhalen in de winkel Noordwijk of even direct contact met ons opnemen via info@huizevanwely.nl

De ontvanger kan ons actuele aanbod online bekijken en zich inschrijven voor een workshop naar keuze, op basis van beschikbaarheid.

Op de hoogte blijven

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice