0

Workshops

Leer de kneepjes van het vak..

..van onze toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers. Huize van Wely organiseert jaarlijks enkele exclusieve workshops in de keukens te Noordwijk aan zee. Ontdek hoe de ambachtelijke verwennerijen worden gemaakt en geniet van een leuk en culinair uitje.

Update: Ook Huize van Wely heeft extra voorzorgsmaatregelen getroffen tegen het coronavirus (COVID-19). Eén van deze maatregelen is dat wij hebben besloten om onze workshops per 13 maart jl. niet door te laten gaan, tot vooralsnog 1 september as. totdat de situatie is verbeterd. Wij houden u op de hoogte; mocht u echter vragen hebben dan kunt u contact opnemen via info@huizevanwely.nl. Wij hopen u spoedig weer in onze keukens te mogen verwelkomen.

04 Sep

WORKSHOP GEBAKJES

Tijdens deze workshop maakt u met onze toppatissiers verschillende gebakjes uit ons assortiment. Diverse interieurs, exterieurs en decoraties zullen aan bod komen. Breng uw opgedane kennis in de praktijk door de lekkerste gebakjes op tafel te zetten.

Meer informatie
11 Sep

NIEUW! WORKSHOP DESSERTS

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van deze basis recepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren, zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Meer informatie
VOL
18 Sep

WORKSHOP CHOCOLADE

Onze topchocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de wereld van chocolade. Samen gaat u aan de slag en maakt u diverse bonbons en truffels, in diverse smaken en kleuren, waarbij verschillende technieken aan bod komen.

Meer informatie
VOL
25 Sep

WORKSHOP IJS

Wilt u deze zomer genieten van vers zelfgemaakt ijs? Onze Franse topglacier Pascal Aprahamian leert u graag het heerlijkste sorbet- en roomijs te maken in verschillende kleuren en smaken.

Meer informatie
VOL
02 Oct

WORKSHOP CHOCOLADE

Onze topchocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de wereld van chocolade. Samen gaat u aan de slag en maakt u diverse bonbons en truffels, in diverse smaken en kleuren, waarbij verschillende technieken aan bod komen.

Meer informatie
09 Oct

WORKSHOP DESSERTTAART

De beste afsluiting van uw diner: een smakelijke zelfgemaakte desserttaart. Een desserttaart is opgebouwd uit laagjes en onze toppatissiers leren u graag diverse onderdelen van een taart, waarbij zij gebruikmaken van verschillende technieken.

Meer informatie
16 Oct

WORKSHOP MACARONS

Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van schuim met een ganache vulling. In deze workshop leert één van onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.

Meer informatie
23 Oct

WORKSHOP ZOETE EN ZOUTE KOEKJES

Na deze workshop kunt u uw gasten heerlijke huisgemaakte koekjes voorzetten. Gedurende deze workshop maakt u, samen met onze toppatissiers, enkele zoete en zoute koekjes uit ons assortiment.

Meer informatie

OF LIEVER EEN CADEAUBON?

Wie verrast u met een cadeaubon voor het volgen van een culinaire workshop bij Huize van Wely?

Geef hiernaast uw keuze aan voor een workshop of masterclass, voor hoeveel personen en vul de overige velden in zodat wij een gepersonaliseerde cadeaubon voor u kunnen maken.

In uw winkelwagen kunt u er vervolgens voor kiezen om de cadeaubon per post te ontvangen of om deze op te halen in de winkel van uw keuze. Wanneer u een cadeaubon per email wilt ontvangen kunt u dit het beste hiernaast onder uw persoonlijke boodschap noteren en kiezen voor afhalen in de winkel Noordwijk of even direct contact met ons opnemen via info@huizevanwely.nl

De ontvanger kan ons actuele aanbod online bekijken en zich inschrijven voor een workshop naar keuze, op basis van beschikbaarheid.

Op de hoogte blijven

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice