..van onze toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers. Huize van Wely organiseert jaarlijks enkele exclusieve workshops in de keukens te Noordwijk aan zee. Ontdek hoe de ambachtelijke lekkernijen worden gemaakt en geniet van een leuk en culinair uitje.
Is de workshop van uw keuze vol? Meld u dan aan voor de wachtlijst via info@huizevanwely.nl.
Wilt u deze zomer genieten van een zelfgemaakte ijstaart? Onze topglaciers Pascal Aprahamian en Bart Roozen leren u graag hoe u sorbet- en roomijs kunt bereiden, en vervolgens kunt verwerken tot ijstaart.
Meer informatieBreid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.
Meer informatieOnze topchocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de wereld van chocolade. Samen gaat u aan de slag en maakt u bonbons en truffels, waarbij verschillende technieken aan bod komen.
Meer informatieNa deze workshop kunt u uw gasten heerlijke huisgemaakte koekjes voorzetten. Gedurende deze workshop maakt u, samen met onze toppatissiers, enkele zoete en zoute koekjes uit ons assortiment.
Meer informatieDe beste afsluiting van uw diner: een smakelijke zelfgemaakte desserttaart. Een desserttaart is opgebouwd uit laagjes en onze toppatissiers leren u graag diverse onderdelen van een taart, waarbij zij gebruikmaken van verschillende technieken.
Meer informatieOnze topchocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de wereld van chocolade. Samen gaat u aan de slag en maakt u bonbons en truffels, waarbij verschillende technieken aan bod komen.
Meer informatieMacaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.
Meer informatie