..van onze toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers. Huize van Wely organiseert jaarlijks enkele exclusieve workshops in de keukens te Noordwijk aan zee. Ontdek hoe de ambachtelijke lekkernijen worden gemaakt en geniet van een leuk en culinair uitje.
Wilt u deze zomer genieten van een zelfgemaakte ijstaart? Onze topglaciers Pascal Aprahamian en Bart Roozen leren u graag hoe u sorbet- en roomijs kunt bereiden, en vervolgens kunt verwerken tot ijstaart.
Meer informatieBreid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.
Meer informatieTijdens deze workshop leert u heerlijke hapjes te maken zoals quiches, saucijzenbroodjes, kaassoesjes, petits cheddar en kip-kerriehapjes. Zo kunt u voor uw borreltafel heerlijke zelfgemaakte hapjes serveren aan uw gasten.
Meer informatieMusketflikken, borstplaat, nougatblaadjes, sinassnippers, gemberstaafjes en vruchtenblokjes zijn voorbeelden van onze heerlijke chocolade confiserieproducten welke u tijdens deze workshop leert maken van onze chocolatiers.
Meer informatieDe beste afsluiting van uw diner: een smakelijke zelfgemaakte desserttaart. Een desserttaart is opgebouwd uit laagjes en onze toppatissiers leren u graag diverse onderdelen van een taart, waarbij zij gebruikmaken van verschillende technieken.
Meer informatieMacaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.
Meer informatie