Dit product moet opgehaald worden

Het product dat u heeft toegevoegd kan alleen in de winkel opgehaald worden. Dit product is te kwetsbaar om te versturen. U kunt het product wel online bestellen, maar dient uw bestelling vervolgens af te halen in een winkel naar keuze.

Zakelijk

Met een assortiment bestaande uit 500 ambachtelijke producten met o.a. mondvullende bouchées, zoete én zoute koekjes assortis, ambachtelijk schepijs én ijstaarten in veel smaken, patisserie voor bij de koffie en thee, bruidstaarten en desserts is er voor ieder bedrijf de juiste invulling om uw wensen te vervullen. Hoogwaardige patisserie, chocolaterie en glacerie producten, gemaakt van de meest pure ingrediënten door ambachtslieden met jarenlange ervaring.

 

Bestellingen kunnen van maandag t/m zaterdag vers bij u worden aangeleverd.

 

Wilt u kennismaken met onze bakkerij te Noordwijk aan Zee, onze ambachtslieden en de prachtige producten? Wij plannen graag een afspraak met u in! Bel onze salesmanager Gerrie Zandvliet op 0647356424 of mail naar sales@huizevanwely.nl.

 

Wij organiseren ook zeer ‘smakelijke’ bedrijfsuitjes. De meest uiteenlopende workshops en masterclasses volgt u samen met uw collega’s bij patisserie Huize van Wely te Noordwijk aan Zee. Neem voor de verschillende thema’s een kijkje op onze website voor ons programma https://inschrijven.huizevanwely.nl/ en neem contact op met onze salesmanager om een workshop op maat te bespreken via sales@huizevanwely.nl.

Dessert

Dessert

Desserts

Desserts

Patisserie

Patisserie

Schepijs

Schepijs

ijsdessert

ijsdessert

Bouchées

Bouchées

Koekjes

Koekjes

High tea

High tea

Chocolade

Chocolade