0

Chocolaterie

Truffels

Terug

Truffels

De ambachtelijke chocoladetruffels van Huize van Wely worden volledig met de hand gemaakt. Met een aanbod van 16 verschillende soorten truffels, met diverse smaken, kleuren en texturen, kunt u zelf een truffelproeverij organiseren!

De truffels bestaan veelal uit een basis van roomganache of amandelmarsepein, gecombineerd met smaken zoals champagne, sinaasappel of koffie. Onze chocolatiers rollen deze stevige massa vakkundig tot perfecte bolletjes en vervolgens worden de balletjes, één voor één, met de hand doorgehaald door de chocolade.

Wilt u een fijnproever verrassen met een doosje truffels? Bekijk dan ook onze geschenkverpakkingen!

Ontdek hier onze smaken.

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Bekijk product

Truffels assortis 200 gram

Goudstreepzakje gevuld met een truffel assorti (18 stuks)

€17,50
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

Geboorteflikken It's a Boy

Pure chocolaatjes bestrooid met gesuikerde anijszaadjes in blauw

Ook verkrijgbaar in ...

€8,25
Shop

HOUTEN GIFTBOX 2 BOUCHÉES

Beukenhouten geschenkkistje bouchée assorti (2 stuks)

Ook verkrijgbaar met 1 bouch...

€10,50
Shop

HOUTEN GIFTBOX 24 TRUFFELS

Beukenhouten geschenkkist truffel assorti (24 stuks)...

€54,50

Workshops

Workshop desserts

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.

Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.

Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.


{{template.Lees meer}}

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice