0

Chocolaterie

Badchocolade

Terug

Badchocolade

Badchocolade van Huize van Wely: gemaakt van pure, melk- of witte chocolade met gebruneerde hazelnoten. Deze klassieker is jaren geleden bedacht door Huize van Wely en nog steeds een begrip in Noordwijk. De badchocolade heeft zijn naam te danken aan het feit dat Huize van Wely al sinds 1922 is gevestigd in de badplaats Noordwijk. Proef een stukje Noordwijkse historie.

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Bekijk product

BADCHOCOLADE PUUR

Ronde plak van pure chocolade met gebruneerde hazelnoten (100 gram)

€7,25
In winkelwagen
Bekijk product

BADCHOCOLADE MELK

Ronde plak van melkchocolade met gebruneerde hazelnoten (100 gram)

€7,25
In winkelwagen
Bekijk product

BADCHOCOLADE WIT

Ronde plak van witte chocolade met gebruneerde hazelnoten (100 gram)

€7,25
In winkelwagen
Bekijk product

BADCHOCOLADE PUUR (GROOT)

Ronde plak van pure chocolade met gebruneerde hazelnoten (250 gram)

€17,95
In winkelwagen
Bekijk product

BADCHOCOLADE MELK (GROOT)

Ronde plak van melkchocolade met gebruneerde hazelnoten (250 gram)

€17,95
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

Chocoladetablet Wit Vanille

Tablet van witte chocolade met vanille (± 100 gram)...

€5,95
Shop

Chocoladetablet Melk-Honing met Amandelnougat

Tablet van melkchocolade met vanille, honing en amandelen (± 100 gram)...

€5,95
Shop

Chocoladetablet Extra Puur met Geroosterde Cacaokernen

Tablet van extra pure chocolade (75% cacao) met geroosterde cacaokernen (± 100 gram)...

€5,95

Workshops

Workshop desserts

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.

Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.

Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.


Lees meer

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice