Bij Huize van Wely draait het om passie en vakmanschap. In de productiekeukens worden, onder leiding van de getalenteerde chef patissier Robin Hoedjes, exclusieve producten gecreëerd. Taarten, gebak, cakes, koekjes, confituren, marsepeinen figuren en ander banket wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van de beste en meest pure ingrediënten.
Bij Huize van Wely draait het om passie en vakmanschap. In de productiekeukens worden, onder leiding van de getalenteerde chef patissier Robin Hoedjes, exclusieve producten gecreëerd. Taarten, gebak, cakes, koekjes, confituren, marsepeinen figuren en ander banket wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van de beste en meest pure ingrediënten.
Voor elke gelegenheid, voor ieder moment draagt Huize van Wely bij aan een onvergetelijke beleving.
Met 100 jaar ervaring is het niet vreemd dat Huize van Wely meerdere specialiteiten heeft, denk aan chique klassiekers zoals de Moët & Chandon champagnecake, de champagnetaart en de Pierrot taart welke vakkundig is afgewerkt met witte chocoladekrullen en bladgoud.
Huize van Wely introduceert regelmatig vernieuwende seizoen gerelateerde producten; houd ons aanbod dus goed in de gaten.
Tip van onze patissiers: serveer onze taarten en gebak op kamertemperatuur voor de ultieme smaakbeleving.
Lees meer