Sluit uw (feest-)maaltijd eens af met een verfrissende ijstaart van Huize van Wely als dessert. Ambachtelijk, vers gedraaid ijs: zachte roomijs als basis gecombineerd met friszoete laagjes sorbetijs. Spectaculair van smaak en bijna te mooi om aan te snijden! Wij verpakken de ijstaarten zorgvuldig in een geïsoleerde doos waardoor u wat speling heeft tussen één van onze winkels en uw vriezer. Eenmaal thuis kunt u de ijstaart nog zeker 3 maanden bewaren in de vriezer.
Tip van onze glaciers: haal uw ijstaart een half uur voor het nuttigen uit de vriezer en zet deze in de koelkast en plaats tevens uw dessertbordjes, vlak voor het aansnijden, even in de koelkast.
Chipolata roomijs bestaande uit o.a. gekonfijte vruchten, rum-rozijnen, stukjes bitterkoek en amandelbeslag, ...
Interieur van yoghurt roomijs, mango sorbetijs en mango confiture, op een plakje amandelbiscuit, gedecoreerd met ...
Sorbetijs van framboos met pistache roomijs, vanille roomijs, amandel tyrolienne en frambozen feuilletine, gedecoreerd ...
Interieur bestaande uit laagjes yoghurt roomijs, amarena-kersen confiture en sorbetijs van kersen en bosbessen, op een ...
Laagjes passievrucht sorbetijs met gezouten karamel roomijs, kokos roomijs, op een plakje chocolade amandelbiscuit en ...
Chocolade amandelbiscuit met een interieur van witte chocolade en koffie roomijs, fluweel afgespoten met pure chocolade ...
Exotisch sorbetijs van passievrucht, mango, banaan en sinaasappel, een interieur van honing parfait, op een bodem van ...
Sorbetijs van aardbei en meloen met vanille roomijs, op een plakje van Moskovisch beslag, bedekt met een glanzende ...
Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.