0

Glacerie

IJstaarten

Terug

IJstaarten

Sluit uw (feest-)maaltijd eens af met een verfrissende ijstaart van Huize van Wely als dessert. Ambachtelijk, vers gedraaid ijs: zachte roomijs als basis gecombineerd met friszoete laagjes sorbetijs. Spectaculair van smaak en bijna te mooi om aan te snijden! Wij verpakken de ijstaarten zorgvuldig in een geïsoleerde doos waardoor u wat speling heeft tussen één van onze winkels en uw vriezer. Eenmaal thuis kunt u de ijstaart nog zeker 3 maanden bewaren in de vriezer.

Tip van onze glaciers: haal uw ijstaart een half uur voor het nuttigen uit de vriezer en zet deze in de koelkast en plaats tevens uw dessertbordjes, vlak voor het aansnijden, even in de koelkast.

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Bekijk product

IJstaart Carré

Chipolataroomijs bestaande uit o.a. gekonfijte vruchten, rum-rozijnen, stukjes bitterkoek en amandelbeslag, gecombineerd...

€34,50
In winkelwagen
Bekijk product

IJstaart Cercle Paradise

Interieur van yoghurtroomijs, mango-sorbetijs en mangoconfiture, op een plakje amandelbiscuit, gedecoreerd met toefjes ...

€29,50
In winkelwagen
Bekijk product

IJstaart Framboisier

Sorbetijs van framboos met pistacheroomijs, vanilleroomijs, amandeltyrolienne en frambozenfeuilletine, gedecoreerd met ...

€31,50
In winkelwagen
Bekijk product

IJstaart Cercle Cherry

Interieur bestaande uit laagjes yoghurtroomijs, een bosbessen-kersensorbet en een amarena-kersenconfiture, op een bodem ...

€29,50
In winkelwagen
Bekijk product

IJstaart Pascal

Laagjes sorbet van passievrucht, roomijs van gezouten karamel en roomijs van kokos, op een plakje ...

€42,50
In winkelwagen
Bekijk product

IJstaart Chocophile

Interieur van witte chocolade en koffie roomijs, een biscuit van chocolade-amandel, fluweel afgespoten met pure ...

€31,50
In winkelwagen
Bekijk product

IJstaart Mont Blanc

Exotisch sorbetijs van passievrucht, mango, banaan en sinaasappel, gecombineerd met een interieur van honing-parfait, op...

€42,50
In winkelwagen
Bekijk product

IJstaart Fraise Bombe

Sorbetijs van aardbei en meloen met vanille roomijs, op een plakje van Moskovisch beslag, overgoten met een glanzende ...

€42,50
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

Sneeuwbal banketbakkersroom

Gefrituurd soezenbeslag gevuld met banketbakkersroom, bestrooid met poedersuiker

**Onze o...

€3,85
Shop

Appelflap

Roomboterbladerdeeg gevuld met appel, gekonfijte sinaasappelsnippers, walnoot, rum-rozijntjes en een...

€3,35
Shop

Frambozenbeignet

Frambozenbeignets gemaakt van roomboterbladerdeeg, gevuld met frambozencompote en bestoven met framb...

€3,35

Workshops

Workshop Chocolade

Onze topchocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de wereld van chocolade. Samen gaat u aan de slag en maakt u bonbons en truffels, waarbij verschillende technieken aan bod komen.


Lees meer

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice