Sluit uw (feest-)maaltijd eens af met een verfrissende ijstaart van Huize van Wely als dessert. Ambachtelijk, vers gedraaid ijs: zachte roomijs als basis gecombineerd met friszoete laagjes sorbetijs. Spectaculair van smaak en bijna te mooi om aan te snijden! Wij verpakken de ijstaarten zorgvuldig in een geïsoleerde doos waardoor u wat speling heeft tussen één van onze winkels en uw vriezer. Eenmaal thuis kunt u de ijstaart nog zeker 3 maanden bewaren in de vriezer.
Tip van onze glaciers: haal uw ijstaart een half uur voor het nuttigen uit de vriezer en zet deze in de koelkast en plaats tevens uw dessertbordjes, vlak voor het aansnijden, even in de koelkast.
Interieur bestaande uit laagjes yoghurt roomijs, amarena-kersen confiture en sorbetijs van kersen en bosbessen, op een ...
Interieur van yoghurt roomijs, mango sorbetijs en mango confiture, op een plakje amandelbiscuit, gedecoreerd met ...
Chipolata roomijs bestaande uit o.a. gekonfijte vruchten, rum-rozijnen, stukjes bitterkoek en amandelbeslag, ...
Sorbetijs van framboos met pistache roomijs, vanille roomijs, amandel tyrolienne en frambozen feuilletine, gedecoreerd ...
Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbeslag, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en me...
Laagjes Moskovisch gebak getrempeerd met amandelkoffielikeur afgewisseld met laagjes mascarponebavar...
Krokante frambozen chocolade feuilletine met Moskovisch gebak, getrempeerd met frambozensiroop, geco...