Sluit uw (feest-)maaltijd eens af met een verfrissende ijstaart van Huize van Wely als dessert. Ambachtelijk, vers gedraaid ijs: zachte roomijs als basis gecombineerd met friszoete laagjes sorbetijs. Spectaculair van smaak en bijna te mooi om aan te snijden! Wij verpakken de ijstaarten zorgvuldig in een geïsoleerde doos waardoor u wat speling heeft tussen één van onze winkels en uw vriezer. Eenmaal thuis kunt u de ijstaart nog zeker 3 maanden bewaren in de vriezer.
Tip van onze glaciers: haal uw ijstaart een half uur voor het nuttigen uit de vriezer en zet deze in de koelkast en plaats tevens uw dessertbordjes, vlak voor het aansnijden, even in de koelkast.
Interieur bestaande uit een zacht, lichtzuur yoghurtroomijs en een friszure aardbeiensorbet, gescheiden door een laagje ...
*special edition* IJstaart bestaande uit een yoghurt-roomijs met sinaasappelmarmelade en een romige sinaasappelsorbet ...
Chipolataroomijs bestaande uit o.a. gekonfijte vruchten, rum-rozijnen, stukjes bitterkoek en amandelbeslag, gecombineerd...
Interieur van yoghurtroomijs, mango-sorbetijs en mangoconfiture, op een plakje amandelbiscuit, gedecoreerd met toefjes ...
Sorbetijs van framboos met pistacheroomijs, vanilleroomijs, amandeltyrolienne en frambozenfeuilletine, gedecoreerd met ...
Laagjes sorbet van passievrucht, roomijs van gezouten karamel en roomijs van kokos, op een plakje ...
Interieur van witte chocolade en koffie roomijs, een biscuit van chocolade-amandel, fluweel afgespoten met pure ...
Exotisch sorbetijs van passievrucht, mango, banaan en sinaasappel, gecombineerd met een interieur van honing-parfait, op...
Sorbetijs van aardbei en meloen met vanille roomijs, op een plakje van Moskovisch beslag, overgoten met een glanzende ...
De beste afsluiting van uw diner: een smakelijke zelfgemaakte desserttaart. Een desserttaart is opgebouwd uit laagjes en onze toppatissiers leren u graag diverse onderdelen van een taart, waarbij zij gebruikmaken van verschillende technieken.