Onze taarten zijn opgebouwd uit verschillende laagjes, soms wel tot negen lagen aan toe! Elk laagje heeft een andere smaak en textuur zodat ze elkaar mooi complementeren. Ook qua uiterlijk worden de taarten tot in detail afgewerkt: prachtige creaties met mooie smaakcombinaties.
De taarten variëren van 6 tot 8 personen. Naast onze klassiekers, zoals de champagnetaart, de chocoladetaart Président en de Weense kersentaart introduceert Huize van Wely regelmatig nieuwe innovatieve taartjes, veelal verfijnde moderne creaties van onze chef patisserie Robin Hoedjes.
Onze desserttaarten zijn tevens zeer geschikt na het diner. Geniet van een stuk taart onder het genot van een kop koffie of thee, of in combinatie met een mooie bijpassende wijn. Uw verjaardag viert u natuurlijk ook met een taart van Huize van Wely. Wilt u uw verjaardagstaart personaliseren? Vraag dan naar de mogelijkheden. Bestel uw taart vooraf om er zeker van te zijn dat deze voorradig is.
Tip van onze patissiers: haal uw taart een half uur voor het nuttigen uit de koelkast en maak uw mes even warm onder de hete kraan om gladde taartpunten te kunnen snijden.
In samenwerking met Chandon hebben wij de Chandon Garden Spritz taart gecreëerd: een fris taartje met een subtiel ...
Luchtig hazelnoot- schuimgebak met een vulling van mokka crème au beurre, bedekt met een hazelnootkrokant en ...
Moskovisch gebak met een mousse van frisse kwark, gedecoreerd met een compote van framboos en geflambeerde Italiaanse ...
Bodem van roomboterdeeg met een laagje amandelspijs, amandelbeslag, een vulling van appel, gekonfijte sinaasappel, ...
Bodem van pure chocolade en feuilletine met een laagje mousse van pure chocolade, gezouten zachte karamel, vanille ...
Bodem van moskovisch gebak met een mousse van gereduceerde Moët & Chandon champagne en witte chocolade, afgewerkt met ...
Laagjes amandelbiscuit met een mousse van witte chocolade en een dun laagje abrikozenconfiture, afgewerkt met witte ...
Een compote van zwarte bes, gecombineerd met een mousse van chocolade met zwarte bes, amandelbeslag, omhuld met een ...
Luchtige roomboterkoek met gianduja vermengd met feuilletine, amandelbiscuit, een compote van kers, witte ...
Bestaande uit een cremeux van pure chocolade en chocoladebeslag, op een bodem van harde wener, omhuld met luchtige ...
Krokante frambozen chocolade feuilletine met Moskovisch gebak, getrempeerd met frambozensiroop, gecombineerd met een ...
Bodem van roomboter bladerdeeg met een mousse van frisse kwark met lemon curd, afgewerkt met geflambeerde Italiaanse ...
Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbeslag, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en meringue, gedecoreerd ...
Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbeslag, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en meringue, gedecoreerd ...
Bodem van roomboterbladerdeeg, gevuld met een perencrème en schijfjes peer en gedecoreerd met amandelschaafsel en ...
Laagjes Moskovisch gebak getrempeerd met amandelkoffielikeur afgewisseld met laagjes mascarponebavarois en afgepoederd ...
Moskovisch gebak met een frambozenbavarois, afgedekt met een frambozengelei (6 personen) Onze cercles zijn bevroren ...
Desserttaart gemaakt van glutenvrij biscuit met een kersenbavarois op basis van lactosevrije slagroom, afgedekt met een ...
Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.