Met het ruime assortiment zoete koek van Huize van Wely kunt u uw gasten heerlijke koekjes serveren bij de koffie of thee. Van krakelingen, kaneelvlinders, amandelkrullen, honing amandelnuts, een assorti progréskoekjes, waaronder bokkenpootjes, en roomboterkoekjes tot aan zoet stukswerk zoals gevulde amandelkoeken, amandelrondo’s en boterrondjes.
Naast deze zoete koeken kunt u bij Huize van Wely ook terecht voor Macarons: het klassieke Franse koekje gemaakt van knapperig schuim met een zachte ganache vulling. Deze koekjes moet u geproefd hebben. De bitterkoekjes: gemaakt van amandelen, suiker en eiwit, hebben een heerlijke taaie bite en in het laatste kwartaal van het jaar bezoekt u Huize van Wely natuurlijk voor de lekkerste amandelspeculaasjes.
Wilt u zelf huisgemaakte koekjes of perfecte macarons leren maken? Bekijk dan hier het aanbod voor het volgen van een workshop bij Huize van Wely in Noordwijk.
Assortis macarons in de smaken: pistache-kers, vanille, mango-abrikoos, sinas-mango-passie, framboos, karamel, zwarte ...
Echte Huize van Wely-koekjes gemaakt van roomboterdeeg met kaneel, verpakt in origineel Huize van Wely bewaarblik
Gevuld met echte Huize van Wely-koekjes, gemaakt van roomboterdeeg met kaneel
Assortis progrès koekjes met pure of melkchocolade, en noten
Gevuld met zes soorten roomboterkoekjes: spritsjes, washingtons, hazelnootovaaltjes, pitmoppen, koggetjes en zandkoekjes
Gevuld met zes soorten roomboterkoekjes: kokoskoekjes, kaneelkrakelingen, kaneelmoppen, Noordwijkse moppen, romia's...
Zoete vlinders, gemaakt van roomboterbladerdeeg en bestrooid met kaneelsuiker
Kuipje van roomboterdeeg, gevuld met karamel, amandel, bigarreaux, rozijnen, sinaasappelsnippers en honing (12 stuks)
Gekarameliseerde krakelingen, gemaakt van roomboterbladerdeeg (5 stuks)
Twee laagjes roomboterdeeg met daartussen amandelspijs, gegarneerd met amandelen (1 stuk)
Gemaakt van roomboterdeeg, gevuld met amandelspijs en gegarneerd met amandelen (per 2 verpakt)
Ook wel boterkoek genoemd; gemaakt van roomboterdeeg, gebakken in een ronde vorm (per 2 verpakt)
Een gelaagde koek van roomboterdeeg met frangipane, een rood-fruitconfiture en bovenop een karamel met amandelen, ...
Stukwerk van roomboterkoek met amandelspijs en bovenop pistache, cashew, hazelnoot, walnoot, amandel, bigarreaux en ...
Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.