Wilt u ook graag vóór het proeven de smaken weten? Een overzicht van onze bouchées met smaken vindt u hieronder. Een overzicht van onze truffels vindt u op huizevanwely.nl/truffels. Liever blind proeven? Klap dan deze pagina weer dicht. Geniet van onze bonbons!
Onze jubileumbouchée bestaande uit een zachte roomkaramel, gecombineerd met macadamianoten en een vleugje mokka
Roomganache van witte chocolade en groene appel, gecombineerd met een groene-appelgelei en gecouvreerd met pure chocolade
Roomganache van witte chocolade, gecombineerd met een frambozengelei
Roomganache van witte chocolade, gecombineerd met een frambozengelei
Handgespoten ring van melkchocolade roomganache, gevuld met een roomganache van witte chocolade en limoncello
Zachte roomkaramel met Bourbon vanille
Roomganache van witte chocolade en Moët & Chandon champagne
Roomganache van melkchocolade en mokka, gecombineerd met een roomganache van melkchocolade en vloeibare honing
Amandelmarsepein met mokka, gecombineerd met een roomganache van karamel, plakjes nougat en omhuld met melkchocolade
Crème van witte chocolade met advocaat, omhuld met pure chocolade
Stevige roomkaramel met gebruneerde amandelen
Gianduja van fijngemalen gebruneerde amandelen en melkchocolade
Roomganache van melkchocolade en kaneellikeur
Roomkaramel met honing, gecombineerd met amandelschaafsel, gekonfijte sinaasappel en bigarreaux
Amandelmarsepein met fijne nougat en amandellikeur
Amandelmarsepein met chocolade, gecombineerd met hazelnoot gianduja
Witte chocolade met stukjes amandel, walnoot, pistache, hazelnoot en nougat de Montélimar
Amandelmarsepein met een crème van pure chocolade en Kirsch
Stevige vulling van pure chocolade, gecombineerd met gekonfijte sinaasappel en honing
Roomganache van pure chocolade met mokka
Laagjes melkchocolade hazelnoot gianduja, afgewisseld met laagjes pure chocolade hazelnoot gianduja
Roomganache van pure chocolade, gecombineerd met een vulling van vloeibare roomkaramel
Roomganache van witte chocolade en cognac
Amandelmarsepein met pistache
Roomganache van pure chocolade en passievrucht, gecombineerd met een passievruchtgelei
Roomganache van witte chocolade, gecombineerd met een Spaanse likeur van o.a. citrus en vanille