.. stellen we jaarlijks traditiegetrouw een mooi assortiment samen om uw feestmaand onvergetelijk te maken! Hieronder kunt u onze brochure voor de kerstdagen inzien. Maak uw keuze uit de exclusieve lekkernijen om thuis van te genieten en de luxe geschenken die een feest zijn om te geven.
Zodra onze patissiers, chocolatiers en glaciers de producten hebben gemaakt, en deze verkrijgbaar zijn in de winkels, zijn deze te bestellen via onze website. Wilt u direct uw bestelling plaatsen? Dan vragen wij u om contact op te nemen met de verkooplocatie van uw keuze.
In dat geval kunt u het beste contact opnemen met onze Salesmanager Gerrie Zandvliet via sales@huizevanwely.nl of 0647356424.
Wij wensen u alvast fijne feestdagen toe!
Desserttaart bestaande uit een kersenmousse gevuld met een amandel biscuit en kaneelkruiden anglaise op een bodem van ...
Dit kerst gebakje bestaat uit vanille chocolademousse met een interieur van pistache en frambozen
Luchtige roomboterkoek met amandelspijs en banketbakkersroom, gecombineerd met vanilleganache, afgewerkt met macarons in...
Taart van crème au beurre met stukjes perzik, bitterkoek en rumrozijnen gecombineerd met moskovisch beslag, gehuld in ...
Een perfecte combinatie van een kaneel roomijs, kersen sorbet en een luchtige pistace parfait. Dit alles op een bodem ...
Sorbet of roomijs gemaakt op ambachtelijke wijze, van de meest pure ingrediënten (500ml)
Macarons in de smaken pistache en framboos (doosje ±8st)
Roomboterkoekjes gegarneerd met amandelschaafsel en grove suiker (170g)
Handgespoten kransjes van pure, melk- en witte chocolade (doosje 12st)
Handgemaakte melkchocolaatjes, bestrooid met musketzaad (kokertje 240g)
Kerstbal van melkchocolade, op een krokante bodem van feuilletine (9cm)
Witte chocolade op smaak gebracht met frambozen poeder en gevuld met nougat stukjes en gedroogde/gekonfijte ...
Confiture bestaande uit 60% fruitpuree van framboos, kers, aalbes, wijnperzik, clementine en citroen met ...
Stol met rozijnen, krenten, walnoten, gekonfijte sinassnippers, bigarreaux, sukade, specerijen en zachte amandelspijs, ...
Stol met rozijnen, krenten, walnoten, gekonfijte sinassnippers, bigarreaux, sukade, specerijen en zachte amandelspijs, ...
Kerstfiguurtjes handgevormd van amandelmarsepein, geplaatst op een bitterkoekje (15st)
Kerstboom van amandelmarsepein, op een krokante bodem van melkchocolade-feuilletine (±15cm)
Grote groene boom van chocolade op een bodem van frambozenfeuilletine, opgetuigd met truffels (33cm)
Vegan pistache cake gevuld met verschillende vruchten, kersen en cranberries omhuld met krokante (vegan) chocolade
Laagjes roomboter bladerdeeg met een vulling van zachte amndelspijs, afgewerkt met krokant Victoriabeslag (500gr)
Laagjes roomboter bladerdeeg met een vulling van zachte amndelspijs, afgewerkt met krokant Victoriabeslag (250gr)
Geschenkdoos gevuld met een Moët & Chandon Nectar Imperial champagne (75cl) en een champagnecake
Huize van Wely-kerstblik, gevuld met roomboterkoekjes gegarneerd met amandelschaafsel en grove suiker (170g)
Kerstfiguur van witte chocolade, op een krokante bodem van melkchocolade-feuilletine (±13 CM)
Crème au beurre van mokka met gianduja en rum-rozijnen, tussen laagjes chocolade- en amandelbiscuit, op een bodem van ...
Luchtige cake met rozijnen, bestrooid met poedersuiker
Gevuld met kerstbonbons in de smaken pistache, framboos, crème brûlée en praliné (alcoholvrij)