Naast een selectie aan roomboter- en chocoladecakes kunt u ook kiezen voor onze champagnecake, waarbij laagjes ganache van witte chocolade en champagne afgewisseld worden met luchtige amandelbiscuit. Een decadente cake, bedekt met amandelmarsepein en een dun laagje pure chocolade. Deze populaire klassieker van Huize van Wely is ontstaan door een unieke exclusieve samenwerking met het beroemde champagnehuis Moët & Chandon.
Onze gelaagde cakes zijn eigenlijk de perfecte combinatie van taart en bonbons. Wie trakteert u op een plakje cake?
Laagjes roomganache van witte chocolade en Moët & Chandon champagne afgewisseld met luchtige amandelbiscuit, bedekt met...
Pure chocoladecake met laagjes extra bittere mokka-chocoladeganache, omhuld met pure chocolade en bestoven met ...
Pure chocoladecake gevuld met stukjes chocolade en walnoot, frambozenconfiture en een luchtige amandel-bitterkoek crème...
Compacte roombotercake, gevuld met krenten, rozijnen, bigarreaux, sukade en gekonfijte sinassnippers (18 cm)
Macaron: het klassieke Franse koekje gemaakt van amandelschuim met een vulling van ganache, cremeux of crème. In deze workshop leren onze toppatissiers u de perfecte macarons te maken.