0

Patisserie

Cakes

Terug

Cakes

Naast een selectie aan roomboter- en chocoladecakes kunt u ook kiezen voor onze champagnecake, waarbij laagjes ganache van witte chocolade en champagne afgewisseld worden met luchtige amandelbiscuit. Een decadente cake, bedekt met amandelmarsepein en een dun laagje pure chocolade. Deze populaire klassieker van Huize van Wely is ontstaan door een unieke exclusieve samenwerking met het beroemde champagnehuis Moët & Chandon.

Onze gelaagde cakes zijn eigenlijk de perfecte combinatie van taart en bonbons. Wie trakteert u op een plakje cake?

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Bekijk product

Champagnecake

Laagjes roomganache van witte chocolade en Moët & Chandon champagne afgewisseld met luchtige amandelbiscuit, bedekt met...

€28,90
In winkelwagen
Bekijk product

Ganache cake

Pure chocoladecake met laagjes extra bittere mokka-chocoladeganache, omhuld met pure chocolade en bestoven met ...

€28,90
In winkelwagen
Bekijk product

Sacher cake

Pure chocoladecake gevuld met stukjes chocolade en walnoot, frambozenconfiture en een luchtige amandel-bitterkoek crème...

€24,75
In winkelwagen
Bekijk product

Chocoladecake

Chocoladecake met stukjes pure chocolade (18 cm)

€9,95
In winkelwagen
Bekijk product

Roombotercake

Roombotercake (18 cm)

€8,75
In winkelwagen
Bekijk product

Roombotercake met vruchten

Compacte roombotercake, gevuld met krenten, rozijnen, bigarreaux, sukade en gekonfijte sinassnippers (18 cm)

€9,95
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

WEENSE KERSENTAART (klein)

Roomboterdeeg met een vulling van kers, amandelbiscuit, een plakje getrempeerd Moskovisch gebak en m...

€26,95
Shop

TAART PROGRÈS

Luchtig hazelnoot-schuimgebak met een vulling van mokka crème au beurre, bedekt met een hazel...

€26,95
Shop

TAART LEMON

Bodem van roomboterbladerdeeg met een mousse van frisse kwark met lemon curd, afgewerkt met geflambe...

€26,95

Workshops

Workshop desserts

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.

Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.

Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.


Lees meer

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice