Naast een selectie aan roomboter- en chocoladecakes kunt u ook kiezen voor onze champagnecake, waarbij laagjes ganache van witte chocolade en champagne afgewisseld worden met luchtige amandelbiscuit. Een decadente cake, bedekt met amandelmarsepein en een dun laagje pure chocolade. Deze populaire klassieker van Huize van Wely is ontstaan door een unieke exclusieve samenwerking met het beroemde champagnehuis Moët & Chandon.
Onze gelaagde cakes zijn eigenlijk de perfecte combinatie van taart en bonbons. Wie trakteert u op een plakje cake?
Laagjes roomganache van witte chocolade en Moët & Chandon champagne afgewisseld met luchtige amandelbiscuit, bedekt met...
Pure chocoladecake met laagjes extra bittere chocolade roomganache, omhuld met pure chocolade en bestoven met ...
Kaneelcake met laagjes kaneel roomganache, omhuld met melkchocolade en bestoven met cacaopoeder en poedersuiker (18 cm)
Pure chocoladecake gevuld met stukjes chocolade en walnoot, frambozenconfiture en een luchtige amandelbitterkoek crème ...
Ovale roombotercake gevuld met krenten, rozijnen, gekonfijte amarena-kersen, citroenzeste, kaneel en amandelspijs met ...
Roombotercake gevuld met krenten en rozijnen, bigarreaux, sucade en gekonfijte sinaasnippers (18 cm)
Een compote van zwarte bes, gecombineerd met een mousse van chocolade met zwarte bes, amandelbeslag,...
Bodem van moskovisch gebak met een mousse van gereduceerde Moët & Chandon champagne en witt...
Moskovisch gebak met een mousse van frisse kwark, gedecoreerd met een compote van framboos en geflam...