0

Chocolade overig

Terug

Chocolade overig

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Bekijk product

Grand Cru Hagelslag Melk

Chocoladehagel van melkchocolade

€7,50
In winkelwagen
Bekijk product

Grand Cru Hagelslag Puur

Chocoladehagel van pure chocolade

€7,50
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

Confiture Framboos

Bestaande uit fruitpuree van framboos met suiker, citroenzuur en pectine: een natuurlijk bindmiddel...

€6,95
Shop

Confiture Bosvruchten

Bestaande uit fruitpuree van aalbes, framboos, braam en bosbes met suiker, citroenzuur en pectine: e...

€6,95

Workshops

Workshop Desserts

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van basisrecepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren.

Op de betreffende dag wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Hierbij ontvangt u uitleg over het verloop van de dag. Verdeeld in kleine groepjes gaat u onder begeleiding van onze patissiers aan de slag met de recepturen.

Gezamenlijk maakt u drie desserts op bord; per groepje bent u verantwoordelijk voor één dessert, bestaande uit diverse basiscomponenten. Tijdens de workshops zullen componenten worden behandeld zoals een parfait, mousse, glacage, saus, karamel, schuim, crumble en krokantje. Ook zullen decoratie- en presenteertips aan bod komen. De patissiers leren u verschillende technieken, zodat u zelf thuis aan de slag kunt om een volwaardig dessert te creëren. Rond 22:00 uur sluit u de dag feestelijk af en geniet u samen van de gemaakte desserts.


Lees meer

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice