0

Patisserie

Gebak

Terug

Gebak

Wij bieden een ruime keuze aan gebak aan in vele vormen en smaken. In onze banketbakkerij worden vlaaitjes, briques, taertjes, chocolade bombes, red squares, pompommetjes, progrés gebakjes, tompoucen, moorkoppen, Parijse soezen, kasteeltjes en meer vakkundig bereid. Ook voor glutenvrij, notenvrij en suikerarm gebak kunt u bij ons terecht. Kortom voor elk wat wils en voor de lekkerste gebakjes bij een kopje koffie of thee gaat u naar Huize van Wely.

Onze gebakjes met een vulling van crème zijn over het algemeen wat machtiger, in tegenstelling tot een vulling van een mousse of bavarois: deze vullingen zijn wat luchtiger en daardoor tevens zeer geschikt als dessertje na de maaltijd.

Bent u jarig? Trakteer dan op luxe gebak van Huize van Wely. Voor uw familie, vrienden of collega’s alleen het beste. Wij raden u aan om uw gebak vooraf online te bestellen en in de winkel af te halen.

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel

Herfstgebakje

Bestaande uit een kersencremeux en een kaneelroom, gecombineerd met gianduja en een plakje chocolade-amandelbiscuit, op ...

€4,75
In winkelwagen

RED SQUARE

Amandelbiscuit met een laagje witte chocolade mousse, een laagje aalbessencrèmeux, afgedekt met een glanzende ...

€4,85
In winkelwagen

PROGRÈS

Hazelnoot progrès met mokka crème au beurre, afgeglaceerd met mokkachocolade, aangezet met hazelnootkrokant en ...

€4,45
In winkelwagen

CHOCOLADE BOMBE

Karamel anglaise met een mousse van pure chocolade, op een krokante plak van melkchocolade feuilletine, fluweel ...

€4,85
In winkelwagen

TAERTJE FRAMBOOS

Moskovisch gebak met een mousse van umer en frambozen, afgewerkt met een glanzende frambozengelei

€4,30
In winkelwagen

TAERTJE CHOCOLADE

Moskovisch gebak met een vulling van pure chocolade crème au beurre, een crèmeux van pure chocolade, afgewerkt met ...

€4,30
In winkelwagen

Taartpunt mango-passie

Gebakspunt bestaande uit een mango-passie cremeux, amandelbiscuit, omhuld met een mango-passie mousse, op een bodem van ...

€3,95
In winkelwagen

Taartpunt Triple Choc

Chocolade gebakspunt bestaande uit een chocolade cremeux, laagjes chocolade biscuit, omhuld met een mousse van pure ...

€3,95
In winkelwagen

BRIQUE MOKKA MACADAMIA

Laagjes tyrolienne van macadamia met mokka crème au beurre en afgewerkt met stukjes krokante hazelnoot

€3,95
In winkelwagen

BRIQUE VANILLE

Laagjes tyrolienne van amandel met vanille crème au beurre

€3,95
In winkelwagen

VLAAITJE AARDBEI

Harde wener bodem met frangipane en banketbakkersroom, afgewerkt met verse aardbeien en verse slagroom

€4,25
In winkelwagen

VLAAITJE BOSBES

Harde wener bodem met frangipane en banketbakkersroom, afgewerkt met verse bosbessen en verse slagroom

€4,25
In winkelwagen

VLAAITJE VERS FRUIT

Harde wener bodem met frangipane en banketbakkersroom, afgewerkt met vers fruit en verse slagroom

€4,25
In winkelwagen

KASTEELTJE

Laagjes amandelbeslag met frambozenconfiture, crème au beurre, rum-rozijnen, stukjes framboos en bitterkoek, omhuld met...

€4,30
In winkelwagen

PARIJSE SOES

Ook wel Religieuse genoemd; soes gevuld met banketbakkersroom, omhuld met een pure chocolade fondant

€4,10
In winkelwagen

SLAGROOMSOES

Soes gevuld met slagroom, omhuld met pure chocolade fondant

€3,85
In winkelwagen

ONTDEK MEER!

Shop

Champagnecake

Laagjes roomganache van witte chocolade en Moët & Chandon champagne afgewisseld met luchtig...

€27,50
In winkelwagen
Shop

TAART CHOCOLADE FLEUR DE SEL

Bodem van pure chocolade en feuilletine met een laagje mousse van pure chocolade, gezouten zachte ka...

€25,50
In winkelwagen
Shop

TAART SCHÜSS FRAMBOISE

Krokante frambozen chocolade feuilletine met Moskovisch gebak, getrempeerd met frambozensiroop, geco...

€25,50
In winkelwagen

Workshops

WORKSHOP DESSERTTAART

De beste afsluiting van uw diner: een smakelijke zelfgemaakte desserttaart. Een desserttaart is opgebouwd uit laagjes en onze toppatissiers leren u graag diverse onderdelen van een taart, waarbij zij gebruikmaken van verschillende technieken.


Lees meer

Blijf op de hoogte!

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice