Ontdek ons assortiment voor de kerstdagen. Alle taarten, gebakjes, cakes maar ook koekjes, bonbons en desserts worden op ambachtelijke wijze gemaakt van de beste ingrediënten. Van een traditionele kerststol op de brunchtafel, chocoladekransjes of gebak bij de koffie, een ijstaart als perfecte afsluiting van het diner tot een smakelijk geschenk voor de gastheer of -vrouw. Voor alle gelegenheden bent u bij Huize van Wely aan het juiste adres!
Ons assortiment wordt online zichtbaar zodra het product door onze patissiers is gemaakt en beschikbaar is in onze winkels. Houd deze pagina dus goed in de gaten!
Tot 21 december is het mogelijk om uw kerstbestelling online te plaatsen. Hierna bent u van harte welkom in één van onze winkels.
24 doosjes, stuk voor stuk gevuld met juwelen van Huize van Wely
Een perfecte combinatie van een kaneel roomijs, kersen sorbet en een luchtige pistace parfait. Dit alles op een bodem ...
Sorbet of roomijs gemaakt op ambachtelijke wijze, van de meest pure ingrediënten (500ml)
Taart van crème au beurre met stukjes perzik, bitterkoek en rumrozijnen gecombineerd met moskovisch beslag, gehuld in ...
Desserttaart bestaande uit een kersenmousse gevuld met een amandel biscuit en kaneelkruiden anglaise op een bodem van ...
Dit kerst gebakje bestaat uit vanille chocolademousse met een interieur van pistache en frambozen
Crème au beurre van mokka met gianduja en rum-rozijnen, tussen laagjes chocolade- en amandelbiscuit, op een bodem van ...
Vegan pistache cake gevuld met verschillende vruchten, kersen en cranberries omhuld met krokante (vegan) chocolade
Luchtige roomboterkoek met amandelspijs en banketbakkersroom, gecombineerd met vanilleganache, afgewerkt met macarons in...
Laagjes roomboter bladerdeeg met een vulling van zachte amndelspijs, afgewerkt met krokant Victoriabeslag (500gr)
Laagjes roomboter bladerdeeg met een vulling van zachte amndelspijs, afgewerkt met krokant Victoriabeslag (250gr)
Stol met rozijnen, krenten, walnoten, gekonfijte sinassnippers, bigarreaux, sukade, specerijen en zachte amandelspijs, ...
Stol met rozijnen, krenten, walnoten, gekonfijte sinassnippers, bigarreaux, sukade, specerijen en zachte amandelspijs, ...
Confiture bestaande uit 60% fruitpuree van framboos, kers, aalbes, wijnperzik, clementine en citroen met ...
Macarons in de smaken pistache en framboos (doosje ±8st)
Roomboterkoekjes gegarneerd met amandelschaafsel en grove suiker (170g)
Huize van Wely-kerstblik, gevuld met roomboterkoekjes gegarneerd met amandelschaafsel en grove suiker (170g)
Fluweelzachte pure-chocoladeganache, met de hand gespoten op een bodem van harde wener, omhuld met pure chocolade (15cm)
Een vrolijke creatie van melkchocolade, liefdevol afgewerkt als rendier met amandelmarsepein op een krokante bodem van ...
Grote groene boom van chocolade op een bodem van frambozenfeuilletine, opgetuigd met truffels (33cm)
Kerstboom van amandelmarsepein, op een krokante bodem van melkchocolade-feuilletine (±15cm)
Kerstfiguurtjes handgevormd van amandelmarsepein, geplaatst op een bitterkoekje (15st)
Witte chocolade op smaak gebracht met frambozen poeder en gevuld met nougat stukjes en gedroogde/gekonfijte ...
Handgespoten kransjes van pure, melk- en witte chocolade (doosje 12st)
Handgemaakte melkchocolaatjes, bestrooid met musketzaad (kokertje 240g)
Geschenkdoos gevuld met een Moët & Chandon Nectar Imperial champagne (75cl) en een champagnecake
Kerstfiguur van witte chocolade, op een krokante bodem van melkchocolade-feuilletine (±13 CM)
Kerstbal van melkchocolade, op een krokante bodem van feuilletine (9cm)
Gevuld met kerstbonbons in de smaken pistache, framboos, crème brûlée en praliné (alcoholvrij)
Luchtige cake met rozijnen, bestrooid met poedersuiker