0

Patisserie

Petits Désirés

Terug

Petits Désirés

Kleine verleidelijke gebakjes van Huize van Wely, ook wel Petit Fours genoemd. Met een assorti van 9 prachtig gedecoreerde kleine gebakjes creëert u al snel een feestje op tafel. Een Petit Desiré is lekker bij de koffie of thee of als onderdeel van een dessert. Gecombineerd met andere zoete lekkernijen en/of hartige hapjes zijn deze mini gebakjes tevens een mooie aanvulling voor uw sweet table of high tea. Voor elke gelegenheid; verras uw gasten met deze heerlijke zoete traktatie!

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Shop

CHAMPAGNE

Moskovisch biscuit gevuld met Moët & Chandon champagnemousse en gedecoreerd met gele marsepein en toefjes van crème au...

€2,30
Bekijk product
Shop

CHOCOLADE BLADGOUD

Progrès biscuit met chocolade crème au beurre met daar bovenop twee bolletjes chocolade crème au beurre, omhuld met ...

€2,30
Bekijk product
Shop

KARAMEL

Een bakje van harde wener met frangipane, opgespoten met een licht gezouten karamel en gedecoreerd met een rozetje van ...

€2,30
Bekijk product
Shop

KASTEELTJE

Amandelbiscuit met frambozen crème au beurre, rondom bedekt met roze marsepein en gedecoreerd met een rozetje ...

€2,30
Bekijk product
Shop

MOKKA

Een bakje van harde wener met frangipane en een mokka crème au beurre, afgeglaceerd met mokka chocolade en ...

€2,30
Bekijk product
Shop

PROGRÈS

Progrès biscuit met mokka crème au beurre met daar bovenop drie bolletjes mokka crème au beurre, afgeglaceerd met ...

€2,30
Bekijk product
Shop

ROZE RONDJE

Een bakje van harde wener met frangipane gecombineerd met een crème au beurre, afgeglaceerd met (roze) chocolade ...

€2,30
Bekijk product
Shop

ADVOCAAT

Moskovisch biscuit gevuld met advocaat en vanille crème au beurre, afgeglaceerd met (gele) chocolade en ...

€2,30
Bekijk product
Shop

GEMBER

Een bakje van harde wener met frangipane, gecombineerd met stukjes gehakte gekonfijte gember en een confiture van ...

€2,30
Bekijk product

ONTDEK MEER!

Shop

SINT PETITS GLACÉS

Amandelmarsepein op een bitterkoekje (doosje 6 stuks)...

€16,95
In winkelwagen
Shop

ROOMBORSTPLAAT

Harten of rondjes van zachte roomborstplaat in de smaken vanille, mokka en pure chocolade (100 gram)...

€3,95
In winkelwagen
Shop

POMME TEYLINGEN

Bodem van luchtig gebakken amandelkoek met amandelspijs, een bavarois van Granny Smith appels en ged...

€23,50
In winkelwagen

Workshops

MASTERCLASS CHOCOLATERIE

Tijdens deze masterclass leert u van topchocolatier én Chef Patissier Robin Hoedjes de belangrijkste technieken van het vak chocolaterie. Samen behandelt u technieken zoals tableren, garneren, glaceren, fluweel afspuiten en maakt u diverse chocolade decors.


Lees meer

Op de hoogte blijven?

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice