Wanneer de zon begint te schijnen, duiken onze glaciers de glacerie keuken in om voor u het lekkerste sorbet- en roomijs te maken. Heerlijk versgedraaid schepijs, gemaakt van de beste en meest pure ingrediënten.
Verkrijgbaar in vele verschillende smaken variërend van pure chocolade, stracciatella, vanille, witte chocolade, karamel, lemon pie, cheesecake, chipolata, koffie, kokos, pistache, matcha en yoghurt-mango roomijs tot aardbei, bloedsinaasappel, cassis, citroen, duindoornbes, exotisch fruit, framboos, mango-sinaasappel en wijnperzik sorbetijs en meer.
Bezoek onze winkel in Noordwijk, Haarlem of Amsterdam en trakteer uzelf, op een mooie zomerse dag, op een ambachtelijk ijsje van Huize van Wely.
Een sorbetijs van mango, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een sorbetijs van aardbei, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een roomijs met stukjes pure chocolade, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een roomijs van yoghurt en mango, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een roomijs van chocolade, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een roomijs met verse vanille, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een sorbetijs van citroen, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een sorbetijs van framboos, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een roomijs van gezouten karamel, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een sorbetijs van cassis, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een roomijs van pistache, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Een roomijs van koffie, gemaakt op ambachtelijke wijze van de meest pure ingrediënten
Wilt u deze zomer genieten van een zelfgemaakte ijstaart? Onze topglaciers Pascal Aprahamian en Bart Roozen leren u graag hoe u sorbet- en roomijs kunt bereiden, en vervolgens kunt verwerken tot ijstaart.