Dit product moet opgehaald worden

Het product dat u heeft toegevoegd kan alleen in de winkel opgehaald worden. Dit product is te kwetsbaar om te versturen. U kunt het product wel online bestellen, maar dient uw bestelling vervolgens af te halen in een winkel naar keuze.

Bruidstaarten

Gaan jullie trouwen?  Gefeliciteerd!
Als u trouwt, dan doet u het goed. Dan kiest u de mooiste locatie, de prachtigste jurk, het heerlijkste diner en… de allermooiste taart.

 

De bruidstaarten van Huize van Wely zijn alleen al een feest om naar te kijken, laat staan wanneer u hen proeft. Dat komt omdat onze patissiers decennia expertise en perfectionisme aanvullen met een grote liefde voor het ambacht. Kortom: we weten waar we het over hebben. Dat ziet u en dat proef u.

 

Het aansnijden van de bruidstaart is een van de mooiste momenten op een huwelijksdag. Dit moment wit natuurlijk geheel naar eigen wens invullen. Daarom willen we graag tot in detail van u de wensen weten. Wij willen er namelijk alles aan doen om uw bruiloft mede tot een succes te maken.

 

Voorproefsessie?
Aan de hand van de wensen kunnen we u goed adviseren bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen namelijk heel goed dat het kiezen van de bruidstaart ontzettend leuk is, maar zeker niet makkelijk.

 

Neem daarom contact op met een Huize van Wely winkel bij u in de buurt. Zo kunnen we als u dit wenst,  een persoonlijke afspraak maken voor een voorproefsessie met een kopje koffie of thee, om alle verschillende mogelijkheden door te nemen. We horen graag van u!

 

Bel of mail een van onze winkels

Bekijk de bruidstaartenbrochure