0

Patisserie

Hartig

Terug

Hartig

Maak uw borreltafel compleet met onze diverse hartige hapjes zoals quiches, mini saucijzenbroodjes, kaassoesjes, petit Cheddar en kip-kerriehapjes. Deze kleine bladerdeeghapjes passen, naast de borrel, ook uitstekend bij een high tea óf serveer ze tijdens de receptie of op uw verjaardag; er is voor elk wat wils!
 
Deze borrelhapjes dienen, voor het uitserveren, even opgewarmd te worden in de oven.

= geeft aan dat het product bezorgd kan worden
= geeft aan dat het product opgehaald kan worden in de winkel
Shop

KAASSOESJES ASSORTI

Soesjes gevuld met kaascrème in drie smaken: geitenkaas, commissiekaas en roquefort (per 15 verpakt)

€13,90
Bekijk product
Shop

COMMISSIEKAAS SOESJES

Soesjes gevuld met een kaascrème van commissiekaas (per 15 verpakt)

€13,90
Bekijk product
Shop

KIP-KERRIE HAPJES

Kaaskretonbakje gevuld met stukjes kip, rijst en ananas in een kerrie-bechamelsaus (per 15 verpakt)

€13,90
Bekijk product
Shop

MINI SAUCIJZEN ASSORTI

Assorti bestaande uit: roomboter bladerdeeg gevuld met gehakt, knoflook en ui | roomboter bladerdeeg gevuld met gehakt ...

€12,90
Bekijk product
Shop

PETIT CHEDDARS

Kaaskretonbakje gevuld met cheddar kaas, ui, ananas en een appareil van eieren een room en afgewerkt met een half ...

€13,90
Bekijk product
Shop

QUICHE CHEDDAR

Hartige taartdeeg met cheddar kaas, ui, ananas en een appareil van eieren en room, afgewerkt met schijftjes tomaat en ...

€17,95
Bekijk product
Shop

QUICHE LORRAINE

Hartige taartdeeg met ham, gruyère kaas, spek en een appareil van eieren en room, afgewerkt met geraspte gruyère kaas

€17,95
Bekijk product

ONTDEK MEER!

Shop

ZAK VAN SINTERKLAAS

Amandelmarsepein (± 200 gram)...

€14,95
In winkelwagen
Shop

MANGO

bestaande uit 60% fruitpuree van mango met blokjes mango, suiker, citroenzuur en pectine: een natuur...

€5,65
In winkelwagen
Shop

MARSEPEINEN KERSTMAN

Kerstman van amandelmarsepein (± 10 cm)...

€24,50
In winkelwagen

Workshops

NIEUW! WORKSHOP DESSERTS

Breid uw kennis van het vak patisserie uit en leer hoe u met diverse componenten een volwaardig dessert creëert. Aan de hand van deze basis recepturen kunt u uw gasten een lekker nagerecht presenteren, bestaande uit verschillende smaken en structuren, zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan.


Lees meer

Op de hoogte blijven?

2019 © Huize van Wely, since 1922 | Creatie & Realisatie The MindOffice